Volwassenen

Als docente streef ik naar een grote verrijking van kennis en vaardigheden in technieken, aanpak en beeldvorming voor alle deelnemers van mijn lessen. Door een kleine samenstelling van de groepen is veel persoonlijke begeleiding mogelijk en dit kan zorgen voor een snel bereik van een hoger niveau. De continuiteit in deelname aan de lessen is een belangrijk onderdeel hiervan en zorgt tevens voor dynamiek, inspiratie en stimulans.
Dikwijls zijn mijn schilderijen (zie Photogallery) aanleiding om les te nemen en ervaring op te doen in dezelfde technieken.

Het termijn van de aangegeven 8 lessen zijn ingesteld vanwege het overzicht van de betalingen. De lessen kunnen doorlopend gevolgd worden. Er is geen teruggaaf van betaling, er kan éénmalig gebruik gemaakt worden van een schuifles in de week dat de les niet gevolgd kan worden.

Bij ziekte bied ik de deelnemer een inhaalplek aan in één van mijn andere lessen, in de week dat de lessen weer vervolgd kunnen worden; garanderen dat er een passende plaats vrij is, kan ik niet. De gemiste lessen worden verrekend als les.

Op dit moment zijn de lestijden:
dinsdagochtend   10.00 – 12.00 uur
dinsdagavond      20.15 – 22.15 uur
donderdagavond  20.00 – 22.00 uur
Schilderlessen Acryl Techniek

De acryltechniek kan worden verwerkt op verschillende ondergronden, met wisselend gereedschap en naar meerdere onderwerpen

Tijdsduur les per dagdeel: 2 uur
De kosten zijn € 132,- per 8 lessen
Bijkomende kosten: kosten van het doek/paneel